Programul legislativ și prioritățile Guvernului, transmise Parlamentului

24 Februarie

Programul legislativ al Guvernului pentru anul 2016 și Lista priorităților legislative pentru prima sesiune ordinară parlamentară a anului au fost transmise de Executiv către Parlament.

Cele două documente au fost întocmite pe baza propunerilor ministerelor de resort. Ministerele și-au stabilit astfel prioritățile care să asigure suportul legislativ necesar în vederea implementării planurilor de acțiuni sectoriale ale acestora pe anul 2016.

Programul legislativ al Guvernului și Lista priorităților legislative vin în sprijinul programului de guvernare asumat de Executiv la preluarea mandatului și își propun atingerea obiectivelor asumate de către fiecare minister.

Programul legislativ al Guvernului pentru anul 2016 și Lista priorităților legislative pentru prima sesiune ordinară parlamentară a anului sunt afișate pe site-ul Departamentului pentru Relația cu Parlamentul – www.drp.gov.ro. Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei