Guvernul României11 Ianuarie, Ora 13.00

Reuniunea plenară a Guvernului României și Colegiului Comisarilor, în cadrul unui dejun de lucru

-    Oportunități foto/video oficiali la începutul reuniunii

 

NOTĂ pentru jurnaliști:

Jurnaliștii acreditați pentru acest eveniment au acces în Palatul Victoria pe la Intrarea D, dinspre B-dul Iancu de Hunedoara, începând cu ora 8.30.

Pentru momentele oportunităților de imagine de la sosirea Colegiului Comisarilor și  de la întâmpinarea președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, de către  premierul Viorica Dăncilă accesul jurnaliștilor va fi permis până la ora 10.15.

Pentru conferința comună de presă, accesul presei se va face până la ora 12.00.

Presa acreditată va putea transmite live imagini de la momentul sosirii  Colegiului Comisarilor și al întâmpinării președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, la Palatul Victoria, precum și de la conferința de presă comună.

Aceste momente de presă, precum și cel al fotografiei de familie vor fi transmise live de broadcaster-ul oficial, TVR, cât și pe pagina oficială de Facebook a Guvernului și pe canalul EBS+ al Comisiei Europene.

De asemenea, imagini video și fotografii de la întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, de la clusterele tematice și de la Reuniunea plenară a Guvernului României și Colegiului Comisarilor vor putea fi preluate de pe site-ul oficial al Guvernului www.gov.ro, de la broadcaster-ul oficial, TVR, și de pe contul de Flickr al Președinției României la Consiliul UE, (https://www.flickr.com/photos/161182924@N04), gratuit, cu menționarea sursei: Agerpres.

TVR, RRA și Agerpres sunt parteneri media oficiali.