Actualitate

Marți, 16 Aprilie

Alocuţiunea prim-ministrului Viorica Dăncilă la ceremonia de premiere a sportivilor și antrenorilor români care au obținut medalii la recentele Campionate Europene de haltere și lupte, pentru seniori

Galerie foto

Alocuţiunea prim-ministrului Viorica  Dăncilă la ceremonia de premiere a sportivilor și antrenorilor români care au obținut medalii la recentele Campionate Europene de haltere și lupte, pentru seniori

[Check against delivery]

Domnule ministru,
Dragi campioni,
Stimați antrenori,
Onorată asistență,

Mă bucur să fiu astăzi gazda dumneavoastră, a sportivilor care au concurat sub steagul României și au reprezentat cu mândrie țara noastră la Campionatele europene. 

Reușitele voastre reprezintă rezultatul muncii tenace, al perseverenței și al dăruirii față de sportul pe care îl practicați.

Prin ceea ce faceți, sunteți modele de urmat pentru colegii de generație și pentru toți copiii care se uită cu încredere și admirație la voi. 

Totodată, aveți meritul de a fi cele mai convingătoare îndemnuri la viață activă și sănătoasă, cu rezultate mai eficiente decât orice campanie de promovare.

Guvernul pe care îl conduc și-a asumat susținerea sportului de masă și a sportului de performanță, atât prin soluții legislative adecvate, cât și printr-o mai bună finanțare.

Suntem în anul pre-olimpic, unul foarte important pentru dumneavoastră și mă bucur că am reușit să oferim un buget dublu Ministerului Tineretului și Sportului, comparativ cu anul precedent.

Este un stimulent important pentru viitor și o dovadă de încredere că eforturile pe care le depuneți se vor concretiza în rezultate cât mai bune pentru România.

Vă felicit pentru munca voastră, pentru performanțele obținute și vă mulțumesc că ați urcat tricolorul românesc pe podiumul european.

Vă doresc mult succes în continuare! Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei