Actualitate

Vineri, 17 Martie

Întâlnirea Viceprim-ministrului Daniel Constantin cu ministrul afacerilor externe al Turkmenistanului, Rașid Meredov

Viceprim-ministrul Daniel Constantin s-a întâlnit astăzi, la guvern, cu vicepremierul și ministrul afacerilor externe al Turkmenistanului, Rașid Meredov.
Cei doi oficiali au abordat termenele de interes comun în vederea dezvoltării activităților în domeniul transporturilor și energiei. 
Prioritățile vizează întărirea parteneriatului energetic bilateral precum și cooperarea în domeniul transportului mărfurilor pe ruta Marea Caspică- Marea Neagră. 
Vicepremierul Daniel Constantin a subliniat că „România are un interes major pentru întărirea relațiilor cu Turkmenistanul și pentru valorificarea potențialului economic de cooperare în special în domeniile transporturi și energie”.
Totodată, vicepremierul Daniel Constantin l-a asigurat pe omologul său de suportul specialiștilor din România în domeniul petrol și gaze naturale. 
Vicepremierul Turkmenistanului a menționat ca va fi finalizat anul viitor portul la Marea Caspică, punct  de legătură între Europa și Asia pentru transportul de mărfuri.
În cadrul întâlnirii cei doi oficiali au stabilit de comun acord relansarea activității grupurilor de lucru pe sectoarele de energie și transporturi, cu ocazia organizării în 2017 a Comisiei Economică Comună la Ashgabat. 

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei