Actualitate

Joi, 20 Iunie

Întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu șeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani

Galerie foto

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 20 iunie 2019, o întrevedere cu șeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani, viceprim-ministru și ministru al afacerilor externe al statului Qatar, aflat în vizită în România.

Cei doi demnitari au realizat o evaluare a stadiului relațiilor bilaterale româno-qatareze și au analizat modalitățile de dezvoltare a acestora în viitor. În acest context, au salutat nivelul excelent al contactelor bilaterale, care au un impact pozitiv asupra cooperării pe linie economică și comercială. Totodată, a fost subliniată necesitatea menținerii contactelor la nivel înalt, în vederea identificării unor noi oportunități de  cooperare sectorială în domenii precum agricultură, energie, transport, sănătate, cultură și educație.

Convorbirile au prilejuit, de asemenea, un schimb de opinii cu privire la evoluţiile regionale și internaționale, cu accent pe situația politică și securitară din Orientul Mijlociu.

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei