Actualitate

Vineri, 31 Mai

Întrevederea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu ambasadorul Franței în România

Galerie foto 

Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, a primit-o astăzi, 31 mai 2019, pe E.S. doamna Michèle Ramis, ambasadorul Republicii Franceze la București.

În cadrul discuției au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluții de pe scena politică internă, precum și aspecte ale cooperării bilaterale și la nivel european.

Totodată, au fost abordate aspecte legate de prioritățile și rezultatele Președinției Române a Consiliului UE. În ceea ce privește evoluția PRES RO 2019 în ansamblul său, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat eforturile considerabile dedicate avansării agendei europene, în spiritul abordării unitare, coezive și incluzive asumate la preluarea mandatului.

De asemenea, atât premierul Viorica Dancilă, cât și ambasadorul Michele Ramis și-au exprimat satisfacția pentru modul în care se derulează Sezonul România-Franța, în toate dimensiunile sale. Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei