Actualitate

Vineri, 17 Februarie

Premierul Sorin Grindeanu a prezentat președintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritățile Guvernului României

Galerie foto

Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu, a avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu președintele Consiliului European, Donald Tusk.
Au fost abordate principelele teme de actualitate de pe agenda europeană, alături de prioritățile noului guvern de la București.
Premierul României a prezentat prioritățile guvernului, cu accent pe măsurile economice de stimulare a creșterii economice și ocupării, extrem de  importante în actualul context european și de interes direct pentru cetățeni.
De asemenea, șeful executivului a reafirmat angajamentul guvernului de a continua lupta împotriva corupției, sens în care și-a exprimat disponibilitatea de a lucra cu instituțiile europene.
În ceea ce privește temele europene, implicarea și consolidarea rolului României în UE sunt priorități pentru guvernul de la București. Unitatea UE și sprijinul pentru aprofundarea integrării europene sunt esențiale, dacă ne uitam la provocările actuale, interne și externe, cu care se confruntă UE.  Orice initiative care ar duce spre divizare trebuie combătute cu fermitate, a subliniat premierul Sorin Grindeanu. 

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei