Actualitate

Luni, 08 Octombrie

Primirea domnului Dominique de Villepin, prim-ministru al Republicii Franceze în perioada 2005-2007, de către prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă

Galerie foto

Astăzi, 8 octombrie 2018, prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit la Palatul Victoria pe fostul premier francez Dominique de Villepin, care desfășoară, în prezent, activități în domeniul consultanței internaționale.

Dominique de Villepin participă la cea de-a șaptea ediție a Bucharest Forum, organizat de Institutul Aspen România în zilele de 8- 10 octombrie 2018.

În cadrul convorbirilor au fost abordate teme de actualitate precum organizarea Sezonului România-Franța, proiect bilateral de o importanță majoră pentru ambele țări, cuprinzând acțiuni atât în domeniul cultural, cât și în domeniul economic. Relațiile economice și comerciale româno-franceze au figurat, de asemenea, pe agenda de discuții.

Totodată, au fost discutate subiecte de interes de pe agenda europeană și, în special, pregătirea Președinției române a Consiliului Uniunii Europene.

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei