Actualitate

Joi, 17 Mai

Primirea ministrului israelian al turismului, Yariv Levin, de către prim-ministrul Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria

Galerie foto

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi, 17 mai 2018, pe Yariv Levin, ministrul israelian al turismului, aflat într-o vizită de lucru în România.

În cadrul întrevederii, a fost evocată dinamica specială a relațiilor dintre România și Statul Israel, atât la nivel politic, cât și pe palierul cooperării sectoriale.

Turismul reprezintă cel mai dinamic sector al cooperării bilaterale, cu o creștere exponențială în ultimii ani, Israelul plasându-se pe locul al doilea (după Germania) în rândul țărilor cu cel mai mare număr de turiști sosiți în România. În acest sens, au fost abordate oportunitățile de atragere a capitalului israelian în sectorul turistic românesc, un potențial special avându-l sectorul balneo-climateric și cel dedicat zonei de wellness. De asemenea, patrimoniul cultural evreiesc din țara noastră poate fi valorificat prin dezvoltarea unui program turistic comun.

Pe acest fundal, a fost evidențiată dorința comună de consolidare, pe mai departe, a raporturilor bilaterale.

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei