Actualitate

Joi, 10 Aprilie

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnit la Palatul Victoria cu Paolo Rocca, CEO al Tenaris

Galerie foto

 

 

Primul-ministru Victor Ponta a primit astăzi, la Palatul Victoria, o delegaţie a grupului Tenaris, condusă de Preşedintele Executiv Paolo Rocca. La întâlnire au participat şi Ministrul Economiei, Constantin Niţă, şi Ambasadorul Republicii Italiene la Bucureşti, Diego Brasioli. 

Preşedintele grupului Tenaris a prezentat principalele proiecte de dezvoltare a activităţii la unităţile de producţie de la Zalău şi Călăraşi şi a apreciat potenţialul pieţei din România, în special în domeniul industriei petroliere. 

În cadrul întrevederii au fost discutate şi posibilităţile de dezvoltare a infrastructurii din judeţul Călăraşi în aşa fel, încât să contribuie la dezvoltarea durabilă a judeţului şi la punerea în valoare a oportunităţilor economice din zona dunăreană.

Primul-ministru şi conducerea grupului Tenaris au agreat promovarea şi finanţarea de către investitorul italian a unui program de dezvoltare locală a învăţământului tehnic pentru tinerii din judeţele în care compania işi desfăşoară activitatea. 

De asemenea, au fost discutate şi aspecte actuale privind politica industrială promovată de Guvernul României, în contextul viitorului cadru al politicilor europene în domeniul industriilor energo-intensive. 

  Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei