Actualitate

Joi, 12 Iulie

Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit în vizită de rămas-bun pe Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la București

Galerie foto

Viceprim-ministrul Ana Birchall l-a primit, joi, 12 iulie, pe E.S. domnul Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii în România, în vizită de rămas-bun, în contextul încheierii mandatului acestuia în România.

”Îi mulțumesc domnului ambasador Paul Brummel atât pentru excelenta relație promovată și dezvoltată între România și Marea Britanie pe durata mandatului său, cât și pentru o colaborare instituțională de succes, domnia sa fiind un adevărat prieten al României. Relația dintre România și Marea Britanie a fost, este și va fi o relație specială. Marea Britanie va rămâne în continuare, chiar în context post-Brexit, unul dintre cei mai importanți parteneri și aliați strategici ai României”, a declarat viceprim-ministrul Ana Birchall.

Ana Birchall a evidențiat că ”Paul Brummel rămâne un prieten al României și după încheierea mandatului de ambasador al Marii Britanii în țara noastră”.

Viceprim-ministrul român a mulțumit diplomatului britanic pentru eforturile sale susținute în aprofundarea relației româno-britanice, asigurându-l, totodată, de întreaga sa recunoștință pentru promovarea României.

De asemenea, a subliniat că România își dorește ca Marea Britanie să rămână cât mai aproape de Uniunea Europeană, și să joace în continuare un rol de prim-plan pe dimensiunile de securitate, apărare și economie.

Diplomatul britanic a mulțumit la rândul său viceprim-ministrului român pentru excelenta colaborare instituțională și personală, accentuând relația specială dintre România și Marea Britanie. Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei