Actualitate

Miercuri, 15 Mai

Vizita premierului Viorica Dăncilă în judeţul Prahova

Galerie foto

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a evaluat astăzi mai multe obiective de investiții din județul Prahova, finanțate din fonduri guvernamentale, și a discutat cu reprezentanții autorităților locale, ai mediului de afaceri și cu cetățeni.

Premierul a mers la Stația de tratare a deșeurilor biodegradabile din Ploiești și a participat, împreună cu autoritățile locale, la ceremonia de semnare a contractului de concesiune a activității de operare a stației de sortare a deșeurilor.

La Ploiești, premierul Viorica Dăncilă a vizitat Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, unde a discutat cu personalul medical.

De asemenea, deplasarea a inclus verificarea stadiului lucrărilor de realizare a rețelei de canalizare Tomșani, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, vizită la o seră din Tomșani și la Stația de epurare din Urlați, precum și la fabrica de panificație Oltina.

De asemenea, șeful Executivului a avut o întâlnire cu autoritățile locale, în cadrul căreia au fost prezentate programele derulate de Guvern pentru dezvoltarea comunităților locale.

Din delegația guvernamentală au făcut parte miniștrii Economiei, Niculae Bădălău, Sănătății, Sorina Pintea, Finanțelor, Eugen Teodorovici, Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea și secretarul de stat din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu

 

 

Vizita premierului Viorica Dăncilă la fabrica de pâine SC Oltina SRL

 

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Stația de epurare din Urlați

 

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Stația de tratare Mecano-Biologică a Deșeurilor Biodegradabile, Ploiești

 

Semnarea Contractului de delegare a gestiunii prin concesiune a activității de operare a stației de sortare a deșeurilor Boldești Scăieni și a stației de tratare mecanobiologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești, între Consiliul Județean Prahova și SC SWO SRL (Solid Waste Operation)

 

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Serele Tomșani

 

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Spitalul Orășenesc din Urlați

 

Declarații susținute de premierul Dăncilă în județul Prahova

 

Declarații ale premierului Viorica Dăncilă la Ploiești   Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol  ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei