Actualitate

Sâmbătă, 18 Octombrie 2014

Comunicat de presă al Corpului de control al Primului-ministru

Fișiere atașate

Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, încă din 05.09.2014, către Direcția Națională Anticorupție, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.277 Ha şi a unui teren agricol în suprafaţa de 50 de Ha, în județul Bacău.

Avand in vedere informaţiile greşite apărute pe fluxul Mediafax, Corpul de Control al Primului-ministru informează că, în urma controlului efectuat în baza dispoziţiilor prim-ministrului Victor Ponta, Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, încă din 05.09.2014, către Direcția Națională Anticorupție, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, în județul Bacău, precum și documentația aferentă.

De asemenea, in vederea valorificării aspectelor constatate in Raportul Corpului de Control, acesta a fost transmis, pe langa DNA, si la următoarele instituţii: Regia Naţionala a Padurilor Romsilva, Regia Nationala a Padurilor – Directia Silvica Bacau, Prefectura Bacau, Tribunalului Sibiu, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Afacerilor Interne.

 

(în attach – adresa Corpului de Control al Primului-ministru catre DNA) Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe