Actualitate

Vineri, 18 Septembrie

Discursul premierului Ludovic Orban la evenimentul organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu prilejul livrării unor autovehicule Ford utilate pentru Poliția de Frontieră

Galerie foto

[Check against delivery]

 

Excelența Voastră, domnule ambasador al Statelor Unite ale Americii, Adrian Zuckerman, stimate domnule director Ford România, Ian Pearson, membri ai echipei Ford, domnule secretar de stat Bogdan Despescu, vă mulțumesc pentru invitație.
Înțelegerea dintre Adrian Zuckerman și mine a avut doi câștigători. Aceasta este viziunea mea cu privire la relația dintre Ford și Guvernul pe care am onoarea să-l conduc. Compania Ford este unul dintre cei mai importanți investitori din România, a dezvoltat o afacere foarte importantă pentru țara noastră, și afirm cu tărie că îl considerăm un partener foarte serios.
Guvernul pe care îl conduc sprijină toate proiectele de dezvoltare derulate de compania Ford în România. Avem aici un exemplu de cooperare între Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne și compania Ford, un vehicul modern care este fabricat de Ford, cu participarea Pro Optica. Aceste vehicule vor fi foarte utile Poliției de Frontieră și reprezintă primul pas în această colaborare între guvern și compania Ford, care va trebui urmată de alți pași în cadrul aceleași cooperări.
Sunt foarte bucuros că economia românească și companiile ca Ford revin la normal, fac pași în direcția revenirii la o situație economică normală. Sunt sigur că această cooperare între autoritățile române și Ford va fi una fructuoasă atât pentru companie, cât și pentru România.
Vă mulțumesc! Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe