Actualitate

Miercuri, 07 Septembrie 2022

HOTĂRÂRE CNSU pentru aprobarea procedurilor necesare repatrierii cetățenilor români afectați de suspendarea zborurilor BlueAir

Fișiere atașate

Cetățenii români aflați în afara țării, care au fost afectați de suspendarea zborurilor externe ale operatorului de transport aerian BlueAir, vor fi sprijiniti sa ajunga în siguranță, acasă!
Având în vedere situația generată de decizia operatorului de transport aerian BlueAir prin care au fost suspendate toate zborurile externe planificate, afectând aproximativ 3.000 de cetățeni români aflați în afara teritoriului național, marti, 6 septembrie, premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă a convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență în vederea aprobării procedurilor necesare repatrierii acestora.
Guvernul României, alături de ministerele de suport, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca cetățenii români, afectați de decizia operatorului aerian să ajungă cât mai repede în țară. În acest sens, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM va organiza și va efectua curse speciale în vederea preluării cetățenilor români blocați în diverse aeroporturi.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență s-a realizat în format hibrid, Hotărârea nr. 39 din 06.09.2022 fiind aprobată și poate fi consultată mai jos.

 

HOTĂRÂRE nr. 39 din 06.09.2022 pentru aprobarea demarării procedurilor necesare repatrierii cetățenilor români afectați de suspendarea zborurilor operatorului de transport aerian BlueAir Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe