Actualitate

Joi, 13 Ianuarie 2022

Vizita premierului Nicolae-Ionel Ciucă la Institutul Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei"

Galerie foto

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă avut o vizită de lucru la Institutul Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei", alături de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Dan Vîlceanu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, și secretarul de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Iulian Popescu.
Premierul a vizitat facilitățile logistice ale institutului, sălile de experimente și laboratoarele din cadrul proiectului „Extreme Light – Nuclear Physics” (ELI-NP).
Au avut loc discuții, împreună cu reprezentanții conducerii institutului și ai proiectului ELI-NP, reprezentantul Administrației Prezidențiale, parlamentari, reprezentanți ai administrației locale și ai mediului academic.
A fost prezentat stadiul actual de implementare a proiectului și au fost discutate  soluții necesare pentru respectarea termenului de finalizare a proiectului ELI-NP. În acest sens, va fi organizată o întâlnire a Comitetului Interinstituțional privind proiectul ELI-NP.
Totodată, discuțiile au avut în vedere o mai strânsă colaborare între mediul de cercetare, cel academic și domeniul privat. Obiectivul comun îl reprezintă valorificarea  proiectelor de cercetare și în sectorul comercial, abordare ce va aduce beneficii economice și sociale. Răspundem cetăţenilor

qa

Una dintre întrebările frecvente este cea privind salarizarea diverselor categorii de personal. Astfel, Andrei din Bucureşti a vrut să ştie cum sunt calculate salariile...

Mai multe-->
Barbu CatargiuApostol ArsacheNicolae KretzulescuMihail Kogalniceanu

Prim-miniștri în istorie

Galeria foștilor prim-miniștri ai României de-a lungul istoriei

 • Galerie foto

  Galerie foto

  Fotografii de la evenimentele şi activităţile publice la care participă prim-ministrul și cele de la Palatul Victoria

  Află mai multe
 • Comunicate de presă

  Comunicate de presă

  Cele mai recente comunicate de presă referitoare la activitățile desfășurate de prim-ministru şi de cabinetul Guvernului.

  Află mai multe
 • Guvernare

  Guvernare

  Situația politică dificilă cu care România se confruntă astăzi impune promovarea unui program de guvernare cu obiective pe termen scurt care să pregătească reformele necesare pentru modernizarea României în spirit european.

  Află mai multe
 • Posturi vacante

  Posturi vacante

  Lista posturilor vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

  Află mai multe
 • Cabinetul de miniștri

  Cabinetul de miniștri

  Prim-ministrul conduce Guvernul și coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuțiilor legale.

  Află mai multe